null

Een heuse TV serie over Wine-up: Bitterzoet

Onze hobby werd een groot succes en werd in 2016 zelfs verfilmd!

LINDA.tv startte begin 2016 met de online serie Bitterzoet, een spin-off van ons blog. Het  succes van deze 20-delige serie resulteerde in de nieuwe televisie-reeks Bitterzoet, een samenwerking tussen Linda.tv en Net5. In 2017 was Bitterzoet zes weken lang ote zien op Net5.
Tegelijk met het starten van de serie bracht The House of Books een nieuwe editie uit van het boek Wine-up.

‘Sex and the City meets Bridget Jones’

Telegraaf vrouw

 ‘Het leukste vrouwenblog van Nederland’

Libelle

Top cast en makers

Topactrices Jennifer HoffmanTina de Bruin en Anniek Pheifer spelen de hoofdrollen. De scenario’s zijn geschreven door de bekende columnist en LINDA.-auteur Roos Schlikker. Bitterzoet wordt geproduceerd door Talpa Fictie, bekend van o.a. Divorce en Gooische Vrouwen.

Will Koopman en Idse Grotenhuis tekenen voor de productie en de regie.


Over Bitterzoet  – Het fantastisch rotleven van Caro, Anna en Esmee

Vroeger dachten ze altijd: met 40 zijn we wel af. Dan hebben we het helemaal gemaakt, hebben we gehoorzame kinderen, veel ruimte voor onszelf & onze relatie. Nooit meer luiers. Nooit meer onzeker. Meer tijd. Meer geld. Top.

Niets blijkt minder waar: hun carrière is nog steeds niet af, de kinderen luisteren helemaal niet meer, iedereen gaat scheiden of vreemd of heeft een burn-out. Seks staat nog altijd op een laag pitje. En dan begint alles ook nog te hangen. Lang leve het fantastische rotleven van een veertiger. Welkom in de wereld van Caro, Anna en Esmee!