Loslippige vriendinnen & notaris fantasieën
15 augustus 2021 

Loslippige vriendinnen & notaris fantasieën

Mijn leven is enorm veranderd sinds ik gescheiden ben, en -hoe zullen we het zeggen?- wat meer durf. Ik maak tegenwoordig dingen mee, waarvan ik vroeger dacht dat die 'in het echt' niet gebeurden. Dus wel. 

Een vriendin van me –die zonder naam blijft- is nogal loslippig. Nu weet ze van mijn laatste affaire met m'n makelaar. Ik verzamel nog moed om daarover een blog te schrijven, want dat is mijn soort van 50 tinten verhaal. Enfin, ik had het haar nooit moeten vertellen. 

Laatst had ze een bespreking bij de notaris die mijn scheiding regelde. Vraagt die man: "Hoe is het met Caro?" Mmm... waarom is die man zo geïnteresseerd in mij? Heeft zelf vast en zeker zo'n saai, geordend leven. Antwoordt m’n vriendin: "Ze doet het met de makelaar." Nu vraag ik je! Dat zeg je toch niet? Laat staan tegen de notaris. De beste man verschiet van kleur en stamelt: “met Robert van xxx makelaardij?” 

M’n vriendin die doorheeft dat ze een enorme blunder begaat (Robert heeft vrouw en 2 kinderen). Zegt snel: “Nee, nee, ben je gek, niet met hem; met de verkopende partij”. Ze heeft geen idee wie dat is.  Schudt de notaris z’n hoofd: “Goh, dat had ik nooit verwacht; die keurige Marieke...” Wat heeft m'n leven toch een vreemde wending gekregen: die man heeft de fantasie van z’n leven. Ik hoop alleen dat arme ‘makelaar Marieke’ voorlopig geen zaken met deze notaris doet…

Over de schrijver
Is een single mom and loves it. Nou ja, ze weet eigenlijk niet precies wat ze ervan vindt, ze overleeft het in ieder geval prima. Ze heeft drie kinderen, met een mening. Dat hebben ze op zich niet van een vreemde. Haar leven is een soort achtbaan sinds haar scheiding: wilde dates, experimentele vakanties, veel te veel drinken en roken. Als het maar nieuw en niet alleen is. Dat drukke leven houdt haar jong en in beweging en allebei is essentieel. Want rimpels heeft ze al en zonder beweging groeit ze dicht. Oud én vet is killing voor de datingjungle. Ze is dus ook bereid tot elke ingreep om dat te voorkomen. Maar meestal denkt ze ‘boeien’; morgen is de eerste dag van m’n nieuwe leven
Reactie plaatsen

Zoek meer verhalen

Meer dan 200+ verhalen van vrouwen met een fantastisch rotleven

Gratis nieuwsbrief Geen gezeur, meer wijn

Schrijf je nu in en ontvang regelmatig nieuwe verhalen in je inbox.