Makkelijke sletjes ...

Niet chill dit...

Nee, niet echt chill nee!

Met Olivier ook nog, die gast, dan denk je toch van, hoezo echt?

En hij heeft het direct op Insta gezet he! Een selfie met haar, kijk dan!

Ja, falend echt. Sukkel. En zij, zij is echt, ja sorry dat ik het zeg gast, maar die chick is echt een vet lelijke kakhoer.

Check. Een hoer it is ...

Ik zit met jongste dochter (7) en zoon (10) te wachten op onze familiezak friet in de cafetaria. Naast ons zitten twee pubers. Ze staren beiden naar hun mobiel waar kennelijk deze niet-chille toestand met ene Olivier en de kakhoer zich afspeelt. Mijn kinderen zitten beiden verdiept in een Donald Duck.

Denk je dat je er ooit nog op mag kruipen?

Tuurlijk, het blijft opkruipbaar materiaal hahaha. Hij probeert er nonchalant bij te lachen. Het lukt niet helemaal. De kakhoer zit dieper dan gedacht.

Hahaha. Chill man.

Ja, echt chill.

Ondertussen loopt een sliertje pindasaus uit de mondhoek van de jongen wiens ex-vriendin het met Olivier doet. Het valt net niet op tafel. Jongste staart er nu ook gefascineerd naar. 'Hij eet niet zo netjes hè mam?' fluistert ze net iets te hard. Hij hoort het niet, zijn telefoon gaat.

Jo mam!

Ja, ik ben nog op het hockeyveld.

Ja, training duurde wat langer.

Nee, kan niet nu direct al komen want ik breng eerst even met Arthur, Gideon naar huis. Anders moet hij alleen fietsen. Ben over een uurtje thuis ofzo.

Tuurlijk, ik doe voorzichtig. Nee, ik hoef geen eten, op de club al gegeten. Ja, super gezond, met sla enzo.

Doe ik mam, relaxed, komt goed.

Hij kijkt tevreden als hij ophangt.

Zullen we nog ff terug naar de club? Zie op Snapchat dat Fleur daar nog is.

Wie?

Dat makkelijke sletje uit de B1.

Als ze wegsloffen kijk ik naar zoon  en dochter. 'Hoorden jullie dat?'

Over de schrijver
Is een single mom and loves it. Nou ja, ze weet eigenlijk niet precies wat ze ervan vindt, ze overleeft het in ieder geval prima. Ze heeft drie kinderen, met een mening. Dat hebben ze op zich niet van een vreemde. Haar leven is een soort achtbaan sinds haar scheiding: wilde dates, experimentele vakanties, veel te veel drinken en roken. Als het maar nieuw en niet alleen is. Dat drukke leven houdt haar jong en in beweging en allebei is essentieel. Want rimpels heeft ze al en zonder beweging groeit ze dicht. Oud én vet is killing voor de datingjungle. Ze is dus ook bereid tot elke ingreep om dat te voorkomen. Maar meestal denkt ze ‘boeien’; morgen is de eerste dag van m’n nieuwe leven
Reactie plaatsen

Zoek meer verhalen

Meer dan 200+ verhalen van vrouwen met een fantastisch rotleven

Gratis nieuwsbrief Geen gezeur, meer wijn

Schrijf je nu in en ontvang regelmatig nieuwe verhalen in je inbox.