Talk dirty to me!

Een goede vriendin, wiens naam ik hier niet zal noemen, vertelde me dat er veel mannen zijn die het leuk vinden om dingen te roepen in bed. Tijdens de seks. En dan bedoel ik dus niet van die lieve romantische dingen... Maar dirty-talk, je begrijpt het wel.

Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat mijn man; ‘bend over you little slut’ zou zeggen tegen me. Maar eerlijk is eerlijk; ik vind het wel een interessant gegeven. Je moet toch open staan voor nieuwe dingen. Dus heb ik vriendin de hele avond uitgehoord over hoe dat dan gaat. Ze vertelde over een date die in haar nek kuste en daarbij lispelde: ‘ja dat vind je lekker he, mokkel!’ en die tijdens de daad riep: ‘slet, slet, zeg het dan: ik ben een slet.’ De eerste keer moest ze er heel erg om lachen. Maar toen ze doorkreeg dat ze hem daarmee uit z’n trance haalde, liet ze hem maar schreeuwen. Al werkte het voor haar nog steeds een beetje op haar lachspieren, het was ook wel leuk.

Nou is het met mijn sexleven niet zo wild gesteld. Het stadium van speels in de nek kussen ligt ruim 15 jaar achter ons en dingen in m’n oren fluisteren heeft ie nooit gedaan. Toen ik de volgende ochtend ook nog in een blad las, dat je af en toe 'zin' moest maken, voelde dat als het lot. Ik ging dit 'dirty-talk gedoe' gewoon een keertje proberen. Wie weet zou dit weer wat passie terugbrengen in onze slaapkamer. Stiekem hoopte ik op een onbekende, ultra-sexy kant van mezelf die opeens boven zou komen. Een fantastisch plan.

Goed. Gisteravond na een paar glazen wijn, moest het dan maar gebeuren. Ik twijfelde of ik het moest uitroepen of dat ik wat zou fluisteren. Dat laatste leek me voor een beginner beter. Dus toen Pieter de slaapkamer in kwam, na Pauw en Witteman, zat ik klaar in een leuk setje. Hij keek blij verrast, want dit was eens wat anders dan de eeuwige afwijzing (meestal doe ik net alsof ik slaap). Na een minuut of vijf sexen, siste ik in z’n oor: ‘dit wil je graag he, geile donder!’

Nou ja om een lang verhaal kort te maken, het sloeg niet aan. ‘Wat zeg jij nou? Heb je een pornofilm gezien ofzo??’ was niet de reactie waarop ik gehoopt had. Het zal de verkeerde woordkeuze zijn geweest. ‘Donder’ zat me eigenlijk vanaf het begin af aan al niet helemaal lekker. Dit doe ik dus nooit meer. We gaan gewoon weer terug naar oude model En daarin wordt niet gelispeld, gefluisterd of geschreeuwd. Stille sex is toch meer ons ding.


Over de schrijver
Zegt altijd dat ze niet zoveel meemaakt, maar eigenlijk overkomt haar elke dag wel weer iets. Ze is onhandig en slordig, maar ontkent dat. Het ligt meestal aan de omstandigheden. Ze bemiddelt de hele dag voor jan en alleman, kent altijd wel iemand die een broer heeft met een kennis die iets kan fixen voor je. Ze is nog niet zo lang geleden gescheiden, haar ex Pieter is een goeie vent. Als echtscheidingsadvocaat blijkt ze ook voor zichzelf best goed in scheiden. Samen met Pieter zorgt ze voor hun twee dochters (8 en 12), maar het liefst zou ze ze altijd bij zich hebben. Op de dagen dat ze zonder de kinderen is werkt ze vooral veel. In de avonden zit ze urenlang te shoppen op internet, gooit haar winkelmandje helemaal vol met kleding maar rekent nooit af omdat ze in slaap valt op de bank. Ook probeert ze haar kookkunsten te verfijnen nu ze single mom is. Dat lukt niet echt. Net zoals doordeweeks geen wijn en niet meer roken.
Reactie plaatsen

Zoek meer verhalen

Meer dan 200+ verhalen van vrouwen met een fantastisch rotleven

Gratis nieuwsbrief Geen gezeur, meer wijn

Schrijf je nu in en ontvang regelmatig nieuwe verhalen in je inbox.