Conversatie met Caro, the day after the night before
15 augustus 2021 

Conversatie met Caro, the day after the night before

Ik: Hoe was je date?

Caro: Bijna alle regels geschonden

Ik: Hoe voel je je?

Caro: Brak

Ik: Was ie leuk?

Caro: Ik dacht dat de ober het was

Ik: Ojee

Caro: De echte was beter, gelukkig

Ik: Hoe was het afscheid?

Caro: Geen flauw idee. Ben opgelucht dat ik alleen thuis was; m’n grenzeloosheid heeft dus grenzen

Ik: Water vergeten?

Caro: Sinds ik werk aan een super body, kan ik niet meer tegen alcohol. Water kwam, na 2 glazen wijn, niet meer in me op

Ik: En nu?

Caro: Hij smst steeds dat ie me zo leuk vindt

Ik: Dat ben je ook

Caro: Ik weet het niet, ga nu ontbijten en over m’n gedrag nadenken

Ik: Ik zou vooral ontbijten

Wordt vervolgd – of niet….

Over de schrijver
Gelooft in een maakbare wereld en heeft overal een mening over, maar maakt er zelf vaak een potje van. Vooral omdat ze altijd te druk is: met een eigen bedrijf, drie kinderen, vriendinnen, familie, sportclub en ook nog een man. Als het haar te veel wordt om al die ballen in de lucht te houden, laat ze ze gewoon vallen. Dan leest ze tot diep in de nacht romannetjes, kijkt obsessief - zelfs op de wc- Netflix series of shopt (online) hele mooie spullen die ze helemaal niet nodig heeft. Ze heeft dan ook meer dan 50 paar schoenen. Ze zegt altijd dat ze het ook prima kan redden zonder luxe, biologische slager, bezorgservice en werkster, maar dat is ongeveer hetzelfde als beweren dat je tegen discriminatie bent, terwijl je nog nooit een buitenlander hebt gesproken.
Reactie plaatsen

Zoek meer verhalen

Meer dan 200+ verhalen van vrouwen met een fantastisch rotleven

Gratis nieuwsbrief Geen gezeur, meer wijn

Schrijf je nu in en ontvang regelmatig nieuwe verhalen in je inbox.