Einde der preutsheid: de klusjesman komt langs....
15 augustus 2021 

Einde der preutsheid: de klusjesman komt langs....

Vrouwenfantasieën

Iedereen kent wel van die verhalen uit de vrouwenbladen; waarin de aantrekkelijke postbode niet alleen een postpakketje brengt…

Ik vond dat soort verhalen maar stoer-doenerij: Fantasieën van redactieleden om meer lezers te krijgen. Dat soort dingen gebeuren niet, althans niet in mijn omgeving. Heel misschien in van die Vinex-wijken waar wilde stellen het sleutelspel spelen... Maar zelfs dat geloofde ik niet echt. Tot ik vorige week met vriendinnen ging drinken en er opeens seks-verhalen loskwamen…..

Juf van groep 3 op het bureau

De keurige –vrijgezelle- juffrouw van groep 3, vond de klusjesman op school wel leuk. En dus ging ze opvallend naar hem zitten lachen. Voordat ze het wist had ie wat extra klusjes te doen in de klas.
Ik voelde me een beetje een puber, zo benieuwd was ik naar de details: Hoe gaat dat dan? Hoe komt zo’n kerel dan de klas in en hoe beland je in godsnaam halfnaakt op het bureau? Ik zou al 10 keer de klas uit gevlucht zijn. Tja zei juf. Best subtiel eigenlijk. Vooral flirterig lachen en oogcontact maken. En als je allebei merkt dat je ‘beet’ hebt, gaat het vanzelf steeds een beetje verder. Tot je elkaar de kleren van het lijf rukt.

Naakt de deur open doen

Een ander biechtte op dat ze het ooit.. , okay toen ze jong en ongebonden was, met de schilder had gedaan. Weer zo’n klusser. Ze vond hem onweerstaanbaar: gespierd, fantastisch lichaam. En dus deed ze op een ochtend de deur voor hem open. Naakt.
En nu ben ik dus officieel geschokt. En kan ik twee conclusies trekken:

  1. Ik ben veel te keurig en preuts
  2. Klussers zijn niet te vertrouwen

Maar m’n tweede conclusie komt natuurlijk door dat preutse van punt 1. M’n hitsige vriendinnen zouden zeggen: ‘wij zijn onweerstaanbaar; die mannen doen precies wat wij willen!’

De Rolls-Royce onder de orgasmes

En nu hebben ze dus bedacht dat het leuk is om met z'n allen naar zo’n tantra cursus ‘ontdek de wilde vrouw in jezelf’, met bekkenmassages, zelfstrelingen en meer van die kama-sutra-achtige termen te gaan. Zodat we een beetje bijblijven en ik op m'n veertigste eindelijk wat loskom. Dan beleven we vanaf nu heuse vallei-orgasmes. Dat schijnt dan weer de Rolls-Royce onder de orgasmes te zijn. Het golft door je lichaam en kan uren duren. OMG. Uren??

Die onzin is vast en zeker bedacht door zo'n verveeld zweverig type, zonder jonge kinderen, drukke baan en sociaal leven. Geef mij maar gewoon wijn. Veel wijn. Dat werkt ook. Een beetje dan.

Over de schrijver
Gelooft in een maakbare wereld en heeft overal een mening over, maar maakt er zelf vaak een potje van. Vooral omdat ze altijd te druk is: met een eigen bedrijf, drie kinderen, vriendinnen, familie, sportclub en ook nog een man. Als het haar te veel wordt om al die ballen in de lucht te houden, laat ze ze gewoon vallen. Dan leest ze tot diep in de nacht romannetjes, kijkt obsessief - zelfs op de wc- Netflix series of shopt (online) hele mooie spullen die ze helemaal niet nodig heeft. Ze heeft dan ook meer dan 50 paar schoenen. Ze zegt altijd dat ze het ook prima kan redden zonder luxe, biologische slager, bezorgservice en werkster, maar dat is ongeveer hetzelfde als beweren dat je tegen discriminatie bent, terwijl je nog nooit een buitenlander hebt gesproken.
Reactie plaatsen

Zoek meer verhalen

Meer dan 200+ verhalen van vrouwen met een fantastisch rotleven

Gratis nieuwsbrief Geen gezeur, meer wijn

Schrijf je nu in en ontvang regelmatig nieuwe verhalen in je inbox.