Het dikke vette kleffe liefde project
15 augustus 2021 

Het dikke vette kleffe liefde project

Ze zitten naast elkaar. Ze hadden ook op, onder of in elkaar kunnen gaan zitten. Ze zijn namelijk één geheel. Hij praat, zij knikt, hij lacht, zij straalt. Bâh wat een geluk.

Een dikke welgemeende smakkerd...

Samen hebben ze vijf kinderen, één van haar, vier van hem. Allemaal jongens. Nou jongens… reuzen zijn het meer. Het lijken stuk voor stuk studenten maar het blijken nog tieners. Tieners die vreselijk horen te puberen en hondsbrutaal horen te zijn. Maar nee hoor, deze vijf niet. Eerst geven ze me netjes een handje bij binnenkomst, daarna praten ze even gezellig mee, en als ik denk dat het niet gekker moet worden, zeggen ze me beleefd welterusten waarna ze eerst hun pa een high five geven en een kus (!) en vervolgens hun kersverse stiefmamsie een dikke welgemeende smakkerd op d’r wang. Bâh wat een geluk.

Geen sex op de eerste date!

Ze kennen elkaar over twee weken precies een jaar. Zij, al acht jaar gescheiden en niet meer echt op zoek. Hij, bijna gescheiden en nog voor geen meter op zoek. En zo liepen ze elkaar tegen het lijf. Gewoon in een kroeg, puur toevallig. Zij haalde sigaretten, hij dronk een wijntje met z’n Rotary maten. Niks Tinder of e-Matching, gewoon aan de bar, dikke klik, veel gelachen, telefoonnummers uitgewisseld. Je kent dat wel, zoals dat vroeger ging, in “onze tijd”. Zo’n lekker verhaal om naar te luisteren. Hij stuurde bloemen, zij belde hem op en zei: ‘vrijdag wijntje?’ en hij zei ‘ja’. De date kwam en ze kregen nauwelijks een hap door hun keel. Hij bracht haar naar huis en zij besloot dat ze nou eens ging proberen om hard-to-get te doen in plaats van met een kater in het verkeerde bed wakker te worden. Ze had gehoord dat dat reuze aantrekkelijk was voor een man. En deze vond ze gewoon echt super leuk. Dus hij maakte een onbeantwoorde schijnbeweging, zij sprintte naar binnen, en dat was de eerste date. ‘De tweede date’, vertelt zij, ‘was wat minder hard-to-get als je begrijpt wat ik bedoel… hahaha!’ Jongste zoon loopt voorbij, begrijpt de strekking en….lacht smakelijk!?’ Mijn kinderen zouden braakneigingen krijgen. Maar nee, deze tiener gunt z’n pa een dolle eerste nacht met een lekker wijf van 41!? Nou goed, na die date was het dik aan. En nu wonen ze al weer ruim een half jaar samen. En maken ze samen met de kinderen uitnodigingen voor het 1 jarig bestaan van al dat geluk. Bâh!

En ook nog een huis op Ibiza

Ze vertellen over het huis op Ibiza dat ze samen hebben gekocht. Dat ze samen aan de lijn doen, samen koken, samen verbouwen, samen bla bla bla. Zonder dat ze het door hebben maken ze elkaars zinnen af, halen drankjes voor elkaar, raken elkaar even aan en, niet onbelangrijk, lachen om alle grappen die de ander maakt. De liefde druipt er van af. Straalverliefd zijn ze. Nee, walgelijk verliefd en ik ben walgelijk jaloers. Ze zijn om op te vreten zo lief samen.

Weg met Tinder

Profielfoto’s naar links swiepen, appen met vreemden, daten met half-vreemden, blijven afspreken met kansloze projecten, het lijkt opeens helemaal de verkeerde route. Ik wil dit wat zij hebben ook! Dat ie kwijlend van geluk naar m’n make-uploze hoofd staart, samen koken en samen lijnen, samen wijn drinken, samen plannen maken, samen huizen op Ibiza kopen, samen handje in handje lopen, samen de hele dag seks, samen niet van elkaar af kunnen blijven en samen geknuffeld worden door reuzenstiefzonen voor mijn part. Dikke vette kleffe liefde. Dat wordt m’n nieuwe project: het dikke vette kleffe liefde project. En daar hoef je dus kennelijk lekker niets voor te doen. Dat komt gewoon op je pad. Op een zondagavond als je sigaretten gaat halen, in een buurtcafé.

Over de schrijver
Is een single mom and loves it. Nou ja, ze weet eigenlijk niet precies wat ze ervan vindt, ze overleeft het in ieder geval prima. Ze heeft drie kinderen, met een mening. Dat hebben ze op zich niet van een vreemde. Haar leven is een soort achtbaan sinds haar scheiding: wilde dates, experimentele vakanties, veel te veel drinken en roken. Als het maar nieuw en niet alleen is. Dat drukke leven houdt haar jong en in beweging en allebei is essentieel. Want rimpels heeft ze al en zonder beweging groeit ze dicht. Oud én vet is killing voor de datingjungle. Ze is dus ook bereid tot elke ingreep om dat te voorkomen. Maar meestal denkt ze ‘boeien’; morgen is de eerste dag van m’n nieuwe leven
Reactie plaatsen

Zoek meer verhalen

Meer dan 200+ verhalen van vrouwen met een fantastisch rotleven

Gratis nieuwsbrief Geen gezeur, meer wijn

Schrijf je nu in en ontvang regelmatig nieuwe verhalen in je inbox.