Het fantastische compliment #datemissers
17 augustus 2021 

Het fantastische compliment #datemissers

Exclusief daten

M'n nieuwste scharrel is ook m'n ex. Dezelfde die me een aantal maanden geleden liet weten, dat een relatie echt niet in z'n leven past.
Dat is overigens nog steeds zo en daarom hebben we nu geen relatie, maar daten we; exclusief. Exclusief daten is als het ware een soort relatie voor mensen met bindingsangst. Of gewoon een fase, als één van de twee denkt dat er mogelijk nog wat beters voorbij komt.

Tinder

Een paar weken geleden, voordat onze exclusieve deal in werking ging, had ik, tegen beter weten in, Tinder, Parship en de rest maar weer eens geactiveerd.
Op dat moment kwam er weinig leuks voorbij. Of misschien was ik gewoon niet zo in de mood om opnieuw in die snoepwinkel te duiken.

Een onverwacht bericht!

Enfin, geheel onverwacht kwam er afgelopen week een berichtje van een man met wie ik destijds wel eens geappt had. Ik wist niet meer precies waarom we elkaar toen niet de eeuwige liefde hadden verklaard, en hij kennelijk ook niet. Naar mate de avond vorderde, werden de berichten steeds interessanter: ik deed hem zo ontzettend denken aan een bekende Amerikaanse actrice!

Hoe heet ze ook al weer...

Hij kon alleen niet op de naam komen. 'Goh, ik lijk op een leuke, aantrekkelijke Amerikaanse actrice', dacht ik tevreden. 'Wie zou die bedoelen? Een blonde Angelina Jolie, Kate Hudson, ik moest het weten.' Tot hij me de foto van de zoekresultaten stuurde en per ongeluk z'n zoekwoorden had laten staan:

 "Oudere blonde actrice"

Jammer....

Over de schrijver
Is een single mom and loves it. Nou ja, ze weet eigenlijk niet precies wat ze ervan vindt, ze overleeft het in ieder geval prima. Ze heeft drie kinderen, met een mening. Dat hebben ze op zich niet van een vreemde. Haar leven is een soort achtbaan sinds haar scheiding: wilde dates, experimentele vakanties, veel te veel drinken en roken. Als het maar nieuw en niet alleen is. Dat drukke leven houdt haar jong en in beweging en allebei is essentieel. Want rimpels heeft ze al en zonder beweging groeit ze dicht. Oud én vet is killing voor de datingjungle. Ze is dus ook bereid tot elke ingreep om dat te voorkomen. Maar meestal denkt ze ‘boeien’; morgen is de eerste dag van m’n nieuwe leven
Reactie plaatsen

Zoek meer verhalen

Meer dan 200+ verhalen van vrouwen met een fantastisch rotleven

Gratis nieuwsbrief Geen gezeur, meer wijn

Schrijf je nu in en ontvang regelmatig nieuwe verhalen in je inbox.